Destacable actuació dels catalans a Porto

Porto Masters 2019

Els passats dies 18, 19 i 20 de Gener el Club Proracket de Porto va acollir l’ Oporto Squash Master, torneig del circuit Europeu de Veterans d’esquaix, amb la presència de 3 representants de la Federació Catalana.

A l categoria +40 Alex Luque (Triops de Banyoles) va aconseguir la desena posició final, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes, el campió de la categoria va ser l’irlandès afincat a Fuengirola Neil MacCarron, actual campió d’Espanya de la categoria.

A la categoria +50 22ena posició final per Emili Burgués (SAF UAB), amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes. El campió de la categoria va ser el galleg Jesús Souto.

Finalment a la categoria +60 José Manuel Flores (C.T.Tarragona Park) va finalitzar a la desena posició, amb 3 victòries i 2 derrotes. El suís Sergio Orduna es va endur el títol de la categoria.