Sofía Mateos campiona de l’Austrian Junior Open d’esquaix

Austrian Junior Open 2017

Els passats dies 24 al 26 de Febrer es va jugar a Viena l’Austrian Junior Open, una nova prova del circuit europeu junior d’esquaix, amb la presència a la categoria sots 17 femenina de la Sofía Mateos (CN Sant Andreu) i de la Selena Georgiev (C.C.Diagonal), i a la categoria sots 13 masculina del Philip Georgiev (C.C.Diagonal).

Gran torneig de la Sofía Mateos que es va endur el títol final, després de derrotar a la Selena a quarts de final, per 3 jocs a 0, a l’alemanya Eva Nistler per un ajustat 3 a 2 i 13/11 al cinquè a semifinals i a la noruega Madeleine Hylland a la final per 3 jocs a 1, amb parcials de 11/7 11/5 12/14 i 12/10. Primer títol europeu per la de Barcelona, després de la final que va disputar l’any passat a l’Italian Open. A la mateixa categoria sots 17 cinquena posició final per la Selena.

A la categoria sots 13 masculina Philip Georgiev va assolir la tercera posició, després de derrotar al txec V.Martinovsky a vuitens per 3 jocs a 0, a l’alemany Y.Elgammal a quarts també per 3 a 0, i caure a semifinals davant D.Sherbakov d’Ucraïna per 3 a 1. Al partit pel tercer lloc victòria davant el tex .Kellar per 3 jocs a 0.