Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Edmon López Campió del IX Open “El Pirata” PSA Closed

 

PSA closed El Pirata 2017Els passats dies 24 i 25 de Febrer es va cel.lebrar a les instal.lacions del Club EuroSport de La Pineda el IX Open d’esquaix El Pirata PSA Closed, amb l’assistència de jugadors de diferents nacionalitats i un alt nivell general.

El guanyador absolut va ser el jugadordel Club Natació Sant Andreu, Edmon López actual nº 108 del rànking mundial PSA, qui va derrotar en la gran final al jove i talentós jugador de Malàisia però afincat a Brusel.les, Sanjay Jeeva, actual nº 441 del ranking PSA, en 3 jocs, amb parcials de 11/7 11/8 i 11/8. El jugdor del CN sant Andreu no va perdre cap joc en tot el torneig.

En la lluita pel tercer i quart lloc Pascal Gomez de Galicia i l’anglès Alex Noakes, van disputar un intens partit que es va decidir en 4 jocs, on finalment el jugador gallec s’emportà la victòria assolint la tercera posició.

Destacar també el bon paper del jugador local Nilo Vidal que al perdre en segona ronda contra Pascal Gómez, va derrotar al suec Viktor Hogberg i al galleg Victor Reguera aconseguint la cinquena posició final.

Podeu consultar els resultats a:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=16DAF3B1-0BFD-4BDC-BB03-D5E4F5033388