Santi Grau i Carlos Martín s’imposen al Campionat de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria respectivament

Els passats dies 14 i 15 d’Abril les instal·lacions del Club Tennis Sabadell van acollir l’edició del 2023 del Campionat de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria, amb una destacable participació de jugadors de diferents Clubs de Catalunya.

Pel que fa a la segona categoria cal destacar la qualitat i la igualtat en tot el torneig, on al final es va imposar el local Santi Grau, al derrotar a la final al favorit, el jugador surafricà resident a Girona James Hyman (GEiEG) per 2 jocs a 1 i abandonament per lesió del de Girona. El partit va ser molt disputat, Hyman es va endur els dos primers jocs per 11/7 i 11/9 però Grau va reaccionar i va aixecar un match ball al tercer joc, imposant-se per un ajustat 13 a 11. Al quart, també molt igualat, Hyman va disposar d’una altra bola de opartit amb 11 a 10, però Grau la va salvar i amb 14 a 13 al seu favor es va produir la jugada que va decidir el torneig, Hyman a l’intentar tornar una deixada de Grau va patir un trencament muscular que el va obligar a retirar-se, donant el títol a Grau. Prèviament Hyman havia arribat a la final derrotant als quarts de final als locals Christian Ruiz i Oriol Herrero, ambdós per 3 a 0, mentre que Grau va tenir un camí dur a la final, amb victòries per 3 a 2 davant el local Oriol Mestre a quarts i contra Aleox Romero (CN Sant Andreu) a les semifinals, els dos per 3 jocs a 2. La tercera plaça se la va endur Aleix Romero al superar Herrero per 3 jocs a 1. Oriol Mestre va guanyar la final de consolació al seu company de club Christian Ruiz per 3 jocs a 0, mentre que David Guzmán (CN Sabadell) es va imposar a la final de consolació de prèvies a Toni Fernández (Can Busqué) per 3 jocs a 1.

Pel que fa a la tercera categoria victòria clara per Carlos Martín (CN Sant Andreu / BGS). Martín va endur-se el torneig sense cedir un sol joc, imposant-se als quarts al local Enrique Tejerina i a les semifinals a Jaime Pascual (Metasports Polinyà). A la final Martín es va imposar a la jugadora del Can Busqué (Igualada) Montse Fajardo amb parcials d’11/7, 11/8 i 11/9. Pascual va endur-se la tercera posició al derrotar Rubén Berdomàs (SAF UAB) per 3 jocs a 1 al partit pel tercer lloc. José Martínez (CN Barcelona) va guanyar la consolació de prèvies al derrotar al local Jordi Caupena a la final per 3 jocs a 1, mentre que Jesús Alonso (CN Sant Andreu) es va imposar al seu company de club Javier Agruña a la final de consolació.