Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

R.García, X.Diego, J.Muñoz i R.Marzo Campions de Catalunya de Veterans de Racket

Campionat de Catalunya Vaterans Racket Bonasport 2018

Els passats dies 31 de Maig i 1,2 de Juny es van disputar al Bonasport de Barcelona els Campionats de Catalunya de Veterans de Soft-Ràquet, amb més de 30 participants a les 4 categories que es disputaven.

A la categoria +35, el campió va ser el jugador del Arsenal Raúl García, a l’imposar-se a la final al local Sito García. En tercera posició va quedar Víctor Ruiz del Club Ciudad Diagonal.

A la categoria +45, el campió va ser Xavi Diego del Malibú Esportiu de Sabadell, al derrotar en la final al local Josep Maria Brandía. Tercera plaça final per José Martínez del CN Barcelona.

A la categoria +55, el campió va ser el jugador del Metropolitan BCN Juan Muñoz, en guanyar la lligueta final. En segona posició va quedar el local Ernest Serra i tercer plaça per Xavi Ruiz de l’Esportiu Rocafort.

Per últim, a la categoria +60, el campió va ser el tarragoní Ramon Marzo, a l’imposar-se a la lligueta final. En segona posició va quedar Josep Calvo del Club Tennis Sabadell i tercer Joan Marcè del Club Euro Sport de La Pineda.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=BDCD9237-17E4-4D44-BC3F-3F605CE6D704