Phillip Georgiev campió al Tennis Park de Tarragona

8ª Prova circuit 2ª categoria Tennis Park 2018

El passat Dissabte dia 9 de Juny, les instal·lacions del Tennis Park de Tarragona van acollir la 8a prova del circuit de 2a categoria catalana d’esquaix.

El campió final va ser el jove de només 14 anys Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal en derrotar a la final a la campiona de Catalunya absoluta Sofía Mateos del Club Natació Sant Andreu per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/

A les semifinals varen derrotar, respectivament, a Álex Gesti del Club Natació Sabadell per 3 jocs a 1 i a Manel Olmos també del Club Natació Sabadell per 3 jocs a 1. L’Álex va guanyar pel tercer i quart lloc al seu company de club per 3 jocs a 1.