Presència catalana al French Masters de veterans a Burdeos

French Masters Open 2018

El passat cap de setmana del 1 al 3 de Juny la localitat de Burdeos va acollir el French Masters Open, prova del circuit de veterans de la ESF, amb la presència de 4 representants de la Federació Catalana d’esquaix, dels més de 140 inscrits a totes les categories.

A la categoria +50 femenina la jugadora del Nick Spa & Sports de Barcelona, Maribel Calabozo va assolir la 5ª posició final, després de derrotar a la sueca H.Linnea Borg per 3 jocs a 1 i a la local S.Daviaud per 3 a 0, i caure davant l’anglesa A.Kulp per 3 a 0 i la francesa N.Valerie per 3 a 1.

A la categoria +50 masculina doble presència catalana, amb la 8ª posició de David Febrer (Nick Spa & Sports) i la 28ª d’Emili Burgués (SAF UAB). Cal destacar la lesió de Febrer als quarts de final davant el belga G.Lahourcade. La lesió li va impedir jugar pels llocs 5 al 8. Prèviament Febrer s’havia desfet del francès S.Guth i de l’alemany H.Riedl ambdos per 3 a 0. Burgués va caure al quadre principal davant local S.Outters per 3 a 0.

Finalment a la categoria +60 masculina José Manuel Flores (SAF UAB) va finalitzar a la 5ª posició, després de derrotar a l’alemany W.Prusner, i als francesos R.Potee i H.Lucot, i caure davant el francès A.Ferard i l’anglès I.Bradburn.