Servellón i Pascual campions de Catalunya de 1ª categoria

Campionat de Catalunya 1ª Categoria 2018

Els dies 25 i 26 de Maig, les instal·lacions del Club Nick Spa & Sports de Barcelona van acollir el Campionat de Catalunya d’esquaix de 1a categoria.

Un total de 35 participants van jugar des de Divendres a primera hora de la tarda, fins les finals que es van disputar Dissabte a la tarda.

A la categoria femenina, la guanyadora de la lligueta final va ser Cinthya Servellón del Club Triops de Banyoles, per davant de la jove jugadora del Esquaix Igualada Montse Fajardo, sotscampiona,  i de Ivet Isern del Marconi XXI de Terrassa, tercera classificada. Cal destacar que la campiona no va perdre ni un sol joc en tot el torneig.

A la categoria masculina, el guanyador final va ser el local Dani Pascual, a l’imposar-se la final al jugador del Esquaix Igualada Joel Jaume per 3 jocs a 0, amb parcial d’ 11-7 12-10 i 12-10. Tots dos van derrotar a les semifinals, respectivament, a Alex Luque del Club Triops, que després va quedar en tercera posició per retirada del seu rival, i Nilo Vidal del Club Eursport de Salou. Els quarts finalistes van ser, el local Marc Soriano, Pablo Dolz del CN Sant Andreu de Barcelona, Santi Grau del Club Tennis Sabadell i Abel Lamas del CE Mediterrani de Barcelona. Igual que a la categoria femenina el campió Dani Pascual es va endur el torneig sense cedir ni un sol joc.