Auto

Light

Pablos,Lamas,Guibernau i Estruch campions al Bonasport

soft bonasport

Des del dijous 27 al dissabte 29 de març, s’ha disputat a les instal·lacions del club Bonasport de Barcelona, la segona prova del circuit català de soft-ràquet, amb una participació de 60 jugadors, dividits en 4 categories, (majors de 55 anys, majors de 45 anys, quadre de segona i quadre de primera categoria).

En la categoria de majors de 55 anys, la final la van disputar dos jugadors del Seven Dir, el Marcel Estruch i el Josep Sole, després de més d’una hora de final i de arribar al tercer joc, la victòria va ser per al Marcel en un ajustat final, a semifinals van derrotar respectivament a Josep Maria Piulachs (Bonasport) i Miguel Angel Paul (C.N. Sant Andreu).

Al quadre de consolació la victòria va ser per Juan Luis Gonzalez del C.N. Sant Andreu en derrotar a Carlos Santana (Bonasport).

En la categoria majors de 45 anys, la victòria va ser per al Joan Guibernau del club Bonasport, que va guanyar a la final al Xavi Llobet de Dir Seven, van arribar a la final després de derrotar a semifinals a David Febrer del Nick Spa & Sports i David Cornudella (C.N. Sant Andreu).

Al quadre de consolació, la victòria va ser per Pau Fonts en guanyar a Eduard Mauri, els dos jugadors del club Bonasport.

Pel que fa al quadre open, es van fer dos categories, segona i primera,

A la segona categoria, la final va ser per al jugador del Club Ciudad Diagonal Abel Lamas, en guanyar per dos jocs a un al local Jose Maria Roger en una disputada final, el quadre de consolació va ser per al jugador Andres de Pedro en derrotar a la final al jove jugador del Club Natacio Sant Andreu Jonathan Paul.

A la primera categoria, van assolir la final els dos caps de sèrie, la victòria va ser per al Jesús Pablos (Club Natacio Sant Andreu) en derrotar a Jordi Mitja del Can Melich, en una igualada final; a les semifinals van arribar Juanjo Gil (Club Natacio Sant Andreu) i Toni Serra (Bonasport).

Al quadre de consolació, la victòria va ser per al Nil Munne (Igualada Squash) en vèncer a Andrei Padurariu (Dir Seven).

Destacar la gran participació de jugadors, el bon ambient i nivell de joc en totes les categories, durant les tres jornades de competició.

Agraïments especials als espònsors de la prova, LA ROCA VILLAGE, MUY MUCHO, GS RACKET, NUTRISPORT i TUNEL AUTOLAVADO.