Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Nilo Vidal Campió d´Espanya sots 17 , Selena Georgieva sots campiona sots 13 i Pablo Dolz tercer sots 13.

espanya sots 13-17

Aquest cap de setmana del 28 al 30 de Març s´ha celebrat a les instal.lacions del CN Sant Andreu el Campionat d´Espanya sots 13 i sots 17 , tant en categoria femenina com masculina.Més de 70 joves de tota Espanya van participar al Campionat, sota la perfecte organització de Manel Camañes.

Les esperances dels catalans passàven en categoria sots 13 pels jugadors Pablo Dolz, Nacho Fajardo, Selena Georgieva i Sofía Mateos,i en categoria sots 17  per Nilo Vidal i María Pajares.

A la jornada de divendres el jugador del Eurosport de Salou Nilo Vidal va tenir potser el partit més complicat contra l´andalús Enrique García, al qui va derrotar per 3 jocs a 1. Els següents rivals , Pol Marín del Ciudad Diagonal, i els gallegs Pablo Quintana i Àlex Sotelo a la final no van poder guanyar-li un joc.

Pel que fa a Selena Georgieva,del Club Ciudad Diagonal, es va quedar a un pas del títol, al perdre la final contra la gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 1, amb empat a 1 jocs i 10 a 8 a favor de la Selena el partit semblava decantar-se per la búlgara afincada a Catalunya però no va ser així i al final es va quedar amb el sots-campionat.Cal destacar el 8è lloc de Sofía Mateos de Can Mèlich, eliminada al quadre principal per Selena Georgieva.

A la categoria sots 17 femenina la jugadora del Maibú esportiu de Sabadell María Pajares va perdre a primera ronda amb la gallega Sabela Rebollo, això la va portar a jugar pels llocs 9 al 16 , sent finalment onzena, just davant de les igualadines Mar Aguirre , dotzena i Berta Aguirre al lloc 14.La campiona va ser la murciana Cristina Gómez, imposant-se clarament a la final a la canaria Ksenia Pavliuchenkova per 3 jocs a 0.

I finalment a la categoria sots 13 masculina gran actuació del local Pablo Dolz , tercer al final just per darrera del galleg Aron Astray i l´andalús Enrique Ortigosa, primer i segon respectivament.Cal destacar la meritòria cinquena plaça del jugador de l´esquaix Igualada Nacho Fajardo de només 10 anys.

Classificació final de tots els catalans i catalanes:

Sots 13 femení: Selena Georgieva ( Ciudad Diagonal ) 3ª , Sofía Mateos ( Can Mèlich ) 8ª , Mara González ( 12ª ), Maria Jutglar ( Triops ) 13 ª, Noa Romero ( CN Sant Andreu ) 14 ª i Ona Blasco ( Lloret Squash ) 16 ª.

Sots 13 Masculí: Pablo Dolz ( CN Sant Andreu ) 3er , Nacho Fajardo ( Esquaix Igualada ) 5 è , Marc Segura ( Ciudad Diagonal ) 12 è , Philip Georgiev ( Ciudad Diagonal ) 13 è , Joan Serna ( Ciudad Diagonal ) 14 è ,Nil Aguilera ( Esquaix Igualada ) 15 è , Bernat Serna ( Ciudad Diagonal ) 16 è , Gerard Sabariegos ( Esquaix Igualada ) 18 è i Aleix Romero ( CN Sant Andreu ) 19è.

Sots 17 Femení: María Pajares ( Malibú Esportiu ) 11ª, Mar Aguirre ( Esquaix Igualada ) 12 ª i Berta Aguirre 14 ª.

Sots 17 Masculí: N ilo Vidal ( Eurosport Estival Salou )  Campió, Pol Marín ( Ciudad Diagonal ) 5è,Cristian Romero ( CN Sant Andreu ) 14è , Jaume Reixach ( Triops ) 16è, Marc Sanfeliu ( Esquaix Igualada ) 22è, Javi fajardo ( Esquaix Igualada ) 23 è i Àlex Milesi ( Ciudad Diagonal ) 24 è.