Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Pablos , Manchó i Jaén Campions de Catalunya de Veterans de Soft-Ràquet

Campionat Catalunya veterans Soft 2015

El passat cap de setmana, les instal·lacions del Club Bonasport de Barcelona, va acollir el campionat de Catalunya de veterans de Soft-ràquet, amb les millors raquetes catalanes, dividides en tres categories.

La categoria més gran, la de major de 55 anys, el guanyador final va ser Julio Jaén del Dir Campus, al derrotar a Juan Luis González del CN Sant Andreu a la final. Tots dos va derrotar a semifinals a Antoni Batchelli del CT Sabadell i Joan Marcé del Club EuroSport. El campió de consolació va ser Josep Calvo del CT Sabadell.

A la categoria de més 45 anys, el campió va ser Joan Manchó del Club Euro Sport imposant-se a  José Martinez del CN Sant Andreu. A les semifinals van guanyar a David Cornudella del CN Sant Andreu i el local Jose Maria Brandia, respectivament. La consolació va ser pel local Ricardo Alcaraz.

Per últim, la categoria de més de 35 anys, el campió va ser Jesús Pablos del CN Sant Andreu, que va derrotar a la final al local Oscar Pérez. Tots dos van guanyar a les semifinals a Jordi Félez del Malibú Esportiu i Joaquín Juárez de l´Esportiu Rocafort. La consolació va ser per Martín Rueda del Dir Campus.