Els favorits s´imposen al Campionat Infantil i Veterans d´Igualada

Infantil i veterans Igualada 2015

Els passats dies 8 i 9 de Maig es va celebrar a les instal.lacions de l´esquaix Igualada , una nova prova del circuit infantil (sots 11 i 15) i Veterans ( +35 i +45) . No va haver-hi sorpreses , i els favorits es van imposar a totes les categories. Cal destacar la participació , sobre tot a les proves infantils.

A la categoria sots 11 femenina victòria incontestable de la jugadora de l´esquaix Lloret ,Ona Blasco , per davant de Montse Fajardo i Ariadana Lladó , ambdues de l´esquaix Igualada.

A la categoria sots 11 masculina , domini del  Philip Georgiev del CC Diagonal , imposant-se a la final al jugador del Lloret ,Hugo Lafuente. Tercer va ser Joan Serna del CC Diagonal , per davant del local Nil Aguilera.

A la Categoria sots 15 femenina el podi el van ocupar tres jugadores del Triops de Banyoles. Campiona va ser la Maria Jutglar, per davant de Delfina Maillo i Anna Ferrer. El quart lloc va ser per la jugadora del Marconi de Terrassa , Ivet Isern.

A la Categoria sots 15 masculina victòria clara del Pol Rami, del Nick Spa&Sport , derrotant a la final al Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada. El tercer lloc va ser pel jugador del Marconi ,Noel Hita , mentre que el quart classificat va ser Ferran Vilalta del Malibú Esportiu de Sabadell.

A la categoria de Veterans de +45 , el títol se´l va endur el Lluis Vilalta de Ct Sabadell, per davant de Xavi Hita i Narcís Sánchez , ambdos del Marconi i d´Emili Burgúes del SAF UAB.

Finalment , a la categoria de veterans +35 , tampoc cap sorpresa ja que el títol va ser pel jugador del CN Lleida ,Edu Nadal, imposant-se a la final al jugador del Triops ,Alex Luque per 3 jocs a 1 , en una disputada final.