Auto

Light

Oriol Sàlvia sotscampió a Suïssa

Els passats dies 1 al 4 de Desembre la localitat suïssa de Langnau Amb Albis va acollir l’edició del 2022 del Swiss Junior Open d’esquaix, amb una destacable presència catalana.

A la categoria sots 15 Oriol Sàlvia (Mèlich Sportsclub) va accedir a la final del torneig. Sàlvia, número 3 del rànking europeu, es va imposar al local Anton Shlain a primera ronda, a Tamir Wiegenfeld (Israel) a vuitens, a Christrian Droomgole (Irlanda) a quarts i al suís Nick Greter a semifinals, tots ells sense cedir un joc. A la final, però, va caure davant el japonès Shunsaku Kariyazono per 3 jocs a 1, amb parcials de 3/11, 11/1, 11/9 i 11/8.

A la categoria sots 17, amb quatre representants catalans, cinquena plaça per Marc Altarriba (CT Sabadell / BGS). Altarriba va derrotar al local N. Wespi i a l’alemany F. Koch per 3 a 0 i 3 a 2 respectivament, per caure a quarts davant l’indi A. Vaziralli per 3 a 0. A la lluita pels llocs victòries davant el local L. Widmer per 3 a 0 i el madrileny Javier Fraser per 3 a 1. Aleix Romero (CN Sant Andreu / BGS) també va caure a quarts. Romero es va imposar a l’irlandès T. Snodgrass i al polonès M. Stawarski ambdós per 3 a 0, caient a quarts de final davant el danès M. Laursen per 3 a 1. A la lluita pels llocs derrota davant Fraser per 3 jocs a 2 i victòria davant Widmer per W.O. aconseguint la setena posició final. Bernat Serna (Esportiu Rocafort / BGS) va finalitzar a la 18ena posició amb un balanç de tres victòries i tres derrotes. Finalment, Carles Martín (CN Sant Andreu / BGS) va finalitzar a la 26ena posició, amb un balanç de dues victòries i tres derrotes.

A la categoria sots 19 Joan Serna (BGS) va finalitzar 15è amb una victòria i quatre derrotes.