Dark

Auto

Light

Oriol Sàlvia campió del Spanish Junior Open

Els passats dies 24 al 26 de Novembre el Club Yoofit de Madrid va acollir l’edició del 2023 de l’Spanish Junior Open, prova puntuable pel circuit junior d’esquaix de la ESF i amb una nombrosa presència de representants de la Federació Catalana a les diferents categories en joc.

A la categoria sots 17 masculina Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) es va endur la victòria de forma clara, sense cedir cap joc, imposant-se als quarts de final al valencià Alex Boni, a les semifinals al canari Alberto Mateo i a la final a Aly Ezzat (Dominica) amb parcials d’11/7, 11/5 i 11/9. A la mateixa categoria vuitena posició per Bernat Serna, 18ena per Pol Asensio (Mèlich) i 21ena per Adrián Gaug (Club Tennis Sabadell).

A la categoria sots 15 masculina quarta posició per Arnau Puiggròs (Mèlich SportsClub). Puiggròs va accedir a les semifinals a l’imposar-se a l’italià Oliver Barbieri per 3 jocs a 1 i a Vito Marusic (Croàcia) també per 3 a 1. A les semifinals derrota davant el palentí Lucas Castillo per 3 a 0 i al partit pel tercer lloc també derrota davant el galleg Manuel González per 3 a 0.

Finalment, a la categoria sots 19 masculina Aleix Romero (Club Natació Sant Andreu / BGS) va finalitzar a la setena posició, amb un balanç de 2 victòries (davant l’irlandès Tristan Snodgras i el local Daniel Dimonte) i 3 derrotes, davant el gal·lès Oliver Jones, el palentí Mario Pedrosa i el valencià Adrián Revert.