Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Hugo Lafuente sotscampió a Pamplona

Els passats dies 24 al 26 de Novembre la localitat navarresa de Pamplona va acollir el XVI Open Nacional Reyno de Navarra, torneig puntuable pel ranking de la RFES i amb una nombrosa presència de jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria masculina el galleg Hugo Varela es va endur el títol al superar a la final a Hugo Lafuente (Squash Malgrat / BGS) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/3, 11/7 i 11/7. Lafuente s’havia desfet als quarts de final del valencià Carlos Jiménez per 3 a 0 i a les semifinals del Lleonès Abel Martín també per 3 a 0. Bon torneig de Nacho Fajardo (Can Busqué), que va caure als quarts de final davant Varela per 3 a 0, havent-se imposat prèviament al galleg Arón Astray per 3 jocs a 2.

A la categoria femenina la victòria se la va endur la jugadora argentina resident a Madrid Pilar Etchechoury a l’imposar-se a la final a la gallega Icía Riveiro per 3 jocs a 2. Riveiro havia derrotat prèviament a les semifinals a Sofía Mateos (Club Natació Sant Andreu / BGS) per 3 jocs a 2, mentre que Mateos va imposar-se a quarts de final a Montse Fajardo (Can Busqué) per 3 jocs a 1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/32441/xvi-campeonato-de-squash-masculino-reyno-de-navarra/

https://rankedin.com/en/tournament/32445/xvi-campeonato-nacional-femenino-de-squash-reyno-de-navarra-iberdrola