Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco i Marc Altarriba campions de Catalunya sots 13 d’esquaix

Campionat de Catalunya sots 13 2019

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació de la Federació catalana d’esquaix Marconi de Terrassa van acollir el passat dissabte dia 9 els campionats de Catalunya d’esquaix  sots 13, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb la participació de 26 jugadors i jugadores de diferentss clubs de Catalunya.

A la categoria sots 13 femenina victòria de la favorita, la jugadora de LLoret, Ona Blasco (Squash Project), que es va imposar a la final a Montse Fajardo (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 1, amb parcials de 5/11, 11/6, 11/8 i 11/4. La tercera classificada va ser Joana Rodoreda (Nat’s Sant Fruitós de Bages) per davant de Berta LLach (GEiEG Girona).

A la categoria masculina victòria de Marc Altarriba (Malibú Sabadell). Altarriba va derrotar a Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern) i a Bernat Serna (Esportiu Rocafort Barcelona) sense cedir un sol joc. Emocionant partit per la segona plaça, amb victòria ajustada de Sàlvia davant Serna per 3 a 2 i 11/9 al cinquè joc.

Finalment a la categoria sots 13 plata victòria d’Eric Morillas (Igualada), al superar a la final a Achraf Mghar ( Triopos Banyoles) per 3 jocs a 0. Tercera i quarta posició pels igualadins Pau Doncel i Jofre Barrufet respectivament.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=76C9CB3C-BDA2-436A-929C-CF7A4F859DFA