Ona Blasco campiona de l’Italian Junior Open

Els passats dies 15 al 18 de Juny la localitat italiana de Riccione va acollir l’edició del 2023 de l’Italian Junior Open, prova puntuable pel circuit Junior de la ESF, amb la presència de cinc representants de la Federació Catalana a les diferents categories en disputa, amb 245 participants en total.

A la categoria sots 19 femenina Ona Blasco (Tipi Park Sports / Squash Project) es va endur el títol després d’imposar-se als quarts de final a la italiana Yasmin Ghini per 3 a 0 i a les semifinals a la búlgara Siena Zhileva també per 3 a 0. A la final Blasco va derrotar la cap de sèrie 1 i num. 1 del rànking europeu sots 19, la nordamericana Avery Park per un ajustat 3 a 2, amb parcials d’11/7, 6/11, 11/8, 8/11 i 11/8.

A la categoria sots 19 masculina Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal / BGS) va finalitzar a la setena posició. Geoergiev va caure als quarts de final davant l’italià Matteo Nanni per 3 jocs a 1. A la mateixa categoria 14ena posició per Carlos Martín (C.N.Sant Andreu / BGS), amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes.

A la categoria sots 17 masculina 5ª posició final per Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub). Sàlvia va caure als quarts de final davant el cap de sèrie 2, l’hongarès Barnabas Sali per un ajustat 3 a 2 i a la lluita pels llocs es va imposar a l’austríac S.Winkler i al suec L.Bergenhok, ambdós per 3 a 0. A la mateixa categoria novena posició final per Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS). Altarriba va caure als vuitens de final davant el local Carmine Chiappetta per 3 a 1, a la lluita pels llocs victòries davant D.Linhardt (Rep.Txeca), S.De Bartolomeo (Itàlia) i R.Sharma (EEUU).