Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Doble victòria pel Club Tennis Sabadell al Campionat d’Espanya per equips masculins i femenins a Ponferrada

La localitat castellana-lleonesa de Ponferrada va acollir els passats dies 16 al 18 de Juny l’edició del 2023 del Campionat d’Espanya per equips, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb un únic representant català a ambdues categories, el Club Tennis Sabadell.

A la categoria masculina els dos equips favorits, el Club Squash Algemesí de València i el Club Tennis Sabadell van accedir de forma clara a la final, sense perder cap partit i solventant les eliminatòries per 5 partits a 0. L’equip del Club Tennis Sabadell el formaven: Iker Pajares, Velavan Senthilkumar, Edmon López, Hugo Lafuente, Iván Serrano i Santi Grau. Als quarts de final victòria davant del Squash Pradosport i a les semifinals davant el Club Squash Algemesí “B”. A la final, que es preveia molt igualada, el Club Tennis Sabadell es va imposar al Algemesí per 3 a 1, amb victòries d’Iker Pajares davant el portuguès Rui Soares per 3 jocs a 1 i de V. Senthilkumar davant Iván Pérez també per 3 a 1 i derrota d’Hugo Lafuente davant Hugo Valera per 3 jocs a 0. Al partit decisiu Edmon López va derrotar a l’argentí Robertino Pezzota per un ajustat 3 a 2 i 11/9 al cinquè joc, victòria que donava el títol als vallesans.

A la categoria femenina el Club Tennis Sabadell i l’Squash Tres Cantos de Madrid van solventar els partits previs sense cedir cap punt. L’equip del Club tennis Sabadell el formaven Sofía Mateos, Montse Fajardo i Maria Pajares. Als partits previs davant La Cala Squash (Mijas), Squash Ponferrada i Squash La Mina de Madrid victòries per 3 a 0. En el partit decisiu davant Tres Cantos les vallesanes van imposar-se per 2 partits a 1, amb victòries per Sofía Mateos davant l’argentina Pilar Etchechoury per 3 jocs a 0 i de Maria Pajares davant Reyes Nicolás també per 3 a 0, i derrota de Montse Fajardo davant Belén Etchechoury per un ajustat 3 a 2.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/23714/campeonato-de-espana-de-clubes-2023