Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ona Blasco bronze a Hamburg

Els passats dies 23 al 26 de Febrer la localitat d’Hamburg va acollir l’edició del 2023 del German Junior Open d’esquaix amb una nombrosa participació de representants de la Federació Catalana a les diferents categories.

A la categoria sots 19 femenina Ona Blasco (Tipi Park / Squash Project), va aconseguir la tercera plaça final. Blasco, de només 16 anys, va accedir a les semifinals després d’imposar-se a vuitens a la belga J.Dael per 3 jocs a 0 i als quarts de final a la suïssa S.Kaufmann per 3 a 1, caient a les semifinals davant la nordamericana Avery Park per un ajustat 3 a 1 i 11/9 al quart. Al partit pel tercer lloc Blasco va derrotar a la jugadora dels Països Baixos Naomi Nohar per un clar 3 a 0.

A la categoria sots 19 masculina Joan Serna (BGS) va finalitzar a la 23ª posició, amb victòries davant T.Snodgrass (Irlanda), L.Van Dongen (Països Baixos) i J.Jepsen (Dinamarca) i derrotes davant C.Hayes (Austràlia), K.Jonsson (Suècia) i K.Alfarsi (Kuwait). Per altra banda Hugo Lafuente (Tipi Park / Squash Project) va finalitzar a la 40ª plaça al caure a primera ronda davant el francès T.Isambard per 3 a 0, a la lluita pels llocs una victòria, davant el suec L.Rabenne per 3 a 0 i una derrota davant el suís N.Harms per 3 a 2.

A la categoria sots 17 masculina triple representació catalana, Marc Altarriba (CT Sabadell / BGS), 17`è ,Carlos Martín (CN Sant Andreu / BGS), 24è i Bernat Serna (Esportiu Rocafort / BGS), 27è classificat. Altarriba amb un balanç de 5 victòries, totes per 3 jocs a 0, davant A. Fumagalli (Alemanya), els suecs A.Brytnne, I. Sawen i R.Eliasson i el polac K.Krysiak, i una derrota davant T.Keenan (Països Baixos) per 3 jocs a 1. Carlos Martín va finalitzar amb un balanç d’una victòries i 3 derrotes, amb victòria davant B. Szello (Suïssa) per 3 jocs a 1 i derrotes davant B. Sali (Hongria) per 3 a 0 i davant els suecs R. Eliasson i I.Sawen, amdós per 3 jocs a 1. Finalment, Bernat Serna va acabar amb un balanç de dues victòries i tres derrotes, guanyant a L.Fluekiger (Süissa) i M.Etverk (Estònia), ambdós per 3 jocs a 0, i desfetes davant J.Samborski (Polònia), L.Bergenhok (Suècia) i M.Tokar (Ucraïna), per 3 a 0 i 1 a 0 i retirada per lesió.

Finalment, a la categoria sots 13 masculina 21ena posició per Arnau Puiggròs (Mèlich Sportsclub), amb un balanç de 4 victòries i dues derrotes, amb victòries davant N.Jensen (Dinamarca) per 3 a 0, O.Talts (Estònia) PER 3 A 0, L. Ferrarini (Suïssa) i B. Morzyc (Polònia), ambdues per 3 a 2, i derrotes davant el campió final, M. Lohmann (Polònia) i l’anglès H. Surridge, ambdós per 3 a 0.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament?id=4615EA86-3762-4646-B48E-E3B96B301EE7