Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Notable actuació dels catalans al Spanish Junior Open d´Esquaix

spanish junior open 2015

Aquest passat cap de setmana , es va jugar a Santiago de Compostela el Spanish Junior Open d´esquaix, amb la presència de 6 participants catalans , amb actuacions força destacables.
A la categoria sots 17 masculina , el jugador de l´Estival de Salou, Nilo Vidal va quedar campió després de derrotar a la final al madrileny Sergio García per 3 jocs a 1, prèviament s´havia desfet de J.A. Gallardo,Pol Marín i Jorge González, tots per 3 a 0.
A la mateixa categoria el jugador del CC.Diagonal, Pol Marín , va ser 5è després de derrotar J.González i Sartus Hall per 3 a 0 i perdre davant D.Crespo per 3 a 0.
Finalment, al sots 17 masculí, el jugador del CN Sant Andreu, Cristian Romero va finalitzar 7è , amb victòries davant el qatarí Abdel Aziz Omera per 3 a 1 i J.González per 3 a 0 i derrotes davant S.García per 3 a 1 i D.Crespo per 3 a 0.
A la categoria sots 17 femenina , gran torneig de la jugadora del Malibú de Sabadell, María Pajares, finalment sots-campiona, darrera la canària María González, amb qui va perdre per un ajustat 3 a 2, prèviament, victòries davant l´hungaresa Ester Roth, Elena González i Paula Castrillo, totes per 3 a 0.
A la Categoria sots 15 femenina , la jugadora del CN Sant Andreu Sofía Mateos va ser 3ª , mostrant un gran nivell , tot i les derrotes davant la campiona d´Espanya,la gallega Marta Domínguez per un ajustat 3 a 2, i Julia Noya per 3 a 0. Prèviament, victòries davant la portuguesa Beatriz Dias per 3 a 0 i María Domínguez per 3 a 1.
Finalment al sots 13 masculí, Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada, va ser 4rt, guanyant Aldan Souto per 3 a 0 i perdent davant el qatarí waleed Zaman per 3 a 1 i Adrian Gracia per 3 a 2.