Auto

Light

Els germans Iker i María Pajares , Campions de Catalunya sots-19 d´Esquaix

campionat de catalunya sots 19 2015

Els germans Iker i María Pajares de l´Esportiu Malibú de Sabadell ,van guanyar el Campionat de Catalunya sots-19 , celebrat el passat cap de setmana a les instal.lacions del Club de Tennis Sabadell.
A la categoria femenina ,la María es va imposar a la jugadora del CN Sant Andreu , Sofía Mateos, per un ajustat 3 a 2, en un partit molt igualat , on la jove Sofía va mostrar un gran progrés al seu joc.
La tercera posició va ser per la Tània Colomé, també del Malibú.
A la categoria masculina , la final la van jugar l´Iker Pajares i l´Edmon López, del CN Sant Andreu, amb victòria pel primer per 3 jocs a 0, exhibint un alt nivell d´esquaix.
El tercer lloc va ser pel jugador de l´Estival de Salou,recent Campió d´Espanya sots 19, per davant del Pol Marín del Club Ciudad Diagonal. La cinquena plaça se la va adjudicar Cristian Romero i la 6ª Pablo Dolz, ambdos del Sant Andreu.