Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Noa Romero sotscampiona d’Europa amb la selecció espanyola sots 15

Euro u15 u17 2018 Malmo

La loclitat sueca de Malmö va acollir els passats dies 10 al 13 de Maig els Campionats d’Europa per equips d’esquaix, a les categories sots 15 i sots 17. La jugadora del C.N.Sant Andreu, Noa Romero, va estar seleccionada a la categoria sots 15, on la selecció espanyola va tenir un paper molt destacat, aconseguint arribar a la final del torneig davant Anglaterra, la gran dominadora de l’esquaix europeu.

La selecció espanyola estava al grup A, amb Anglaterra, Suïssa, Hungria i Finlàndia. El primer partit victòria davant Finlàndia per 2 partits a 1, amb derrota del murcià Adrián Gracia, i victòries de Noa Romero i l’andalús Christian Domínguez. Al segon partit davant Anglaterra derrotes de Gracia, Domínguez y Romero, però cal destacar el bon partit de Noa Romero davant la número 1 anglesa Torrie Malik per un ajustat 3 a 2, amb 12-10 al cinquè. Posteriorment les victòries clares davant Hungria per 3 a 0 i la República Txeca per 2 a 1, amb una única derrota d’Adrián Gracia, donàven la segona posició al grup A.

La segona posició al Grup A situava a la selecció espanyola a la part de baix del quadre per les posicions 1 al 8. Victòria a quarts de final davant Irlanda per 2 a 1, amb victòries de Romero i Domínguez i derrota de Gracia. A les semifinals victòria clara davant la República Txeca amb les victòries de Gracia y Domínguez que ja donaven l’accés a la final sense el partit de la Noa Romero.

La final tornava a enfrontar Espanya amb Anglaterra. Al primer partit victòria del número 1 anglès Alhassan Khalil per 3 jocs a 0 davant Adrián Gracia. El número 2 anglès Franklin Smith va decidir l’eliminatòria a l’imposar-se a Chirstian Domínguez per 3 jocs a 0. La única victòria de l’equip espanyol va venir de la ma de Noa Romero, que es va imposar de formar brillant a la número 1 angles Torrie Malik per 2 jocs a 1, amb parcials d’11/5 8/11 i 11/3. Tercera posició per França per davant de la República Txeca.

Cal destacar l’actuació de l’equip espanyol sots 17, amb els gallegs Aron Astray i Marta Domínguez, i l’andalús Augusto Ortigosa, que van aconseguir una meritòria tercera posició, darrera d’Anglaterra i França.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=E56EEB7C-7C47-4ED6-897E-224193B59103