Noa Romero campiona del Swiss Junior Open

swiss-junior-2016

Els passats dies 8 al 11 de Desembre el Sihlsports de la localitat suïssa de Langnau (Zurich) va acollir una nova edició del Swiss Junior Open d’esquaix, amb la presència de varis jugadors i jugadores de la Federació Catalana, a les diferents categories.

Molt destacable l’actuació de tots ells i elles, aconseguint 3 podis finals.

A la categoria sots 13 femenina la jugadors del C.N Sant Andreu, Noa Romero, es va alçar amb el triomf, després de derrotar a totes les seves rivals sense cedir un joc en tot el torneig. A la final es va imposar a l’anglesa Jasmine Taylor per 11-4 12-10 i 11-8. Després de guanyar el Nordic i ser segona al German la Noa acaba l’any amb un nou triomf al circuit europeu.

A la categoria sots 13 masculina segona plaça final pel jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev, que va derrotar a tots els seus rivals per 3 jocs a 0 fins arribar a la final de diumenge, on va caure davant l’irlandès Denis Gilevskiy per 11-4 11-4 i 11-6.

A la categoria sots 15 femenina també segona posició final per Selena Georgiev (CCDiagonal), que després de derrotar a les semifinals a l’alemanya J.Schellmore per 3 a 0, va caure a la final davant l’escocesa Orla Young per 3 a 1, amb parcials de 11-8 11-4 9-11 11-9.

A la categoria sots 17 femenina meritòria novena posició final per Sofía Mateos (CN Sant Andreu), finalitzant el torneig amb 3 victòries i una sola derrota, davant l’anglesa Lily Taylor-French, per un ajustadíssim 3-2.

A la categoria sots 17 masculina 19ena plaça final per Cristian Romero (CN Sant Andreu), amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes, les dues per 3 jocs a 2, davant l’irlandès Dineen i l’alemany Schwab.

A la categoria sots 19 femenina María Pajares (Malibú Esportiu de Sabadell) va finalitzar a la 8ena posició, molt meritòria tenint en compte que era el seu primer torneig a la categoria sots 19, on va acabar amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes. Destacable victòria davant la francesa F.Segers, cap de sèrie 4.

Finalment a la categoria sots 19 masculina el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, va finalitzar a la sisena posició, amb 4 victòries i 2 derrotes. Decisiu el partit de quarts de final davant el belga Sanjav Jeeva, finalment finalista, i que es va decidir al cinquè joc per un ajustadíssim 12-10 favorable al belga.