Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares semifinalista del PSA València

psa-valencia-2016

Els passats dies 28 de Novembre al 3 de Desembre les instal·lacions del K7 Tutempo acollien el PSA València 2016 10K., amb la presència de varis jugadors catalans, tant a les prèvies com al quadre principal.

A la fase prèvia i accedien el Richard Williams (PSA,259), Xavi Blasco (PSA,362) i Nilo Vidal (PSA,503). A la primera ronda de prèvies derrota del Richard davant l’heroi local, Alex Garbi, per 3 jocs a 1, mentre que tant el Xavi com el Nilo s’imposàven als locals Andrés Belmar i Santiago Ramos, respectivament.

A la segona ronda de prèvies derrotes tant del Xavi Blasco contra el surafricà T.Eysele com del Nilo Vidal davant el francès V.Crouin, ambdos per 3 a 0.

Ja al quadre principal el jugador de l’esquaix Igualada, Bernat Jaume (PSA,129), va caure davant l’israelià D.Poleshchuk per 3 jocs a 1, mentre que el jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (PSA,83) es va imposar al kuwaitià Altamimi per 3 a 2. A quarts de final victòria de l’Iker davant l’holandès P.Schweertman també per 3 a 2 que li donava el pas a semifinals, on es va trobar al campió final del torneig, l’egipci Mazen Gamal (PSA,58), i tot i guanyar el primer joc, va acabar cedint per 3 a 1.

PSA Valencia 2016 - Qualification DrawPSA Valencia 2016 - Main Draw