Nilo Vidal s’imposa al V Open Internacional Ciutat de Terrassa

Els passats dies 3 i 4 de Maig les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir la cinquena edició de l’Open Internacional Ciutat de Terrassa, prova del circuit PSA Satèl·lit amb 1.000$ en premis, i la participació de diferents jugadors de varis països.

El jugador de Salou Nilo Vidal (Club Euro Sport La Pineda / BGS, PSA 218) va fer bons els pronòstics i es va endur el títol de campió. Vidal va impopsar-se als quarts de final al colombià Luis F. Mancilla per 3 jocs a 1, a les semifinals al galleg Arón Astray (PSA, 445) també per 3 a 1, i a la final al jove argentí Segundo Portabales (PSA, 293) per un ajustat 3 a 2. Vidal va haver de remuntar un 0-2 en contra que li posava molt díficil el triomf, però en els 3 jocs següents va mostrar un joc molt sòlid que va portar-lo a la victòria final, amb parcials de 8/11, 5/11, 11/4, 11/6 i 11/6. Cal destacar el partit de semifinals entre Hugo Lafuente (Squash Malgrat/BGS, PSA 669), decidit també a favor de l’argentí al cinquè joc . L’australià Remi Young (PSA 254) cap de sèrie 2 del torneig, va caure davant Lafuente als quarts de final per 3 jocs a 0.

Paral·lelament a l’Open es va celebrar un torneig puntuable pel rànking català de 3ª categoria, amb la victòria final per Adrián Gaug (Club Tennis Sabadell), al derrotar a la final a José Martínez (Club Natació Barcelona) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/1, 11/6 i 11/6. La tercera posició va ser pel jove Pol Asensio (Mèlich SportsClub) per davant del veterà Jesús Castán (Club Natació Sant Andreu).