Morales, Martínez, Capdet i Castán s’imposen al torneig del SAF UAB

Els passats dies 10 i 11 de Maig les instal·lacions del SAF UAB van acollir la 7ª prova del circuit d’esquaix de 2ª i 3ª categoria i paral·lelament un torneig de veterans a les categories de +35 i +45, amb quasi 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

A la 2ª categoria Gabriel Morales (C.N.Sant Andreu) es va endur el torneig al derrotar a la final al seu company de club Jesús Castán per 3 jocs a 2, amb parcials d’ 11/4, 5/11, 7/11, 12/10 i 12/10, en un partit molt disputat i moltes alternatives. La tercera plaça va ser pel jove Joan Serna (Fitmix Training Center) per davant de Pedro Iván López (Esportiu Rocafort).

A la 3ª categoria el veterà José Martínez (C.N.Barcelona) va ser el campió, derrotant a la final a Carlos Sánchez (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 1, i parcials d’11/9, 12/14, 11/8 i 11/7. Tercera posició pel local Rubén Sanchez per davant de Xavi Blanco (Club Ciudad Diagonal).

A la categoria de veterans +35 Roger Capdet (CC Diagonal) es va imposar a la final al local David Luna per 2 a 1 i retirada per lesió de Luna, quan el partit estava amb un 10/12, 11/6 i 11/6. Tercera posició per Joan Jordà (C.N.Barcelona) i quarta plaça per l’igualadí Carlos Sánchez.

Finalment a la categoria veterans +45 Jesús Castán es va imposar a la final al local Emili Burgués, en una final molt igualada que es va decidir al cinquè joc i parcials de 12/10, 15/17, 11/9, 8/11 i 11/7. Tercera posició pel també local Jordi Corpas i quarta plaça per Toni Reillo (Nat’s Sant Fruitós de Bages).