Montse Fajardo s’imposa a la Copa d’Espanya a Palència

Les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència van acollir els passats dies 20, 21 i 22 de Setembre, la Copa d’Espanya d’esquaix a les categories sots 11, sots 15 i sots 19, masculina i femenina, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana i resultats molt detacables.

A la categoria sots 15 femenina la jugadora de l’Esquaix Igualada, Montse Fajardo, es va proclamar Campiona, al derrotar a la final a la gallega Inka Souto per 3 jocs a 2, amb parcials d’11-8, 11-7, 10-12 i 11-7. Prèviament Fajardo s’havia imposat a la local Lucía Martínez per 3 a 0 i a l’andalusa Estela Martín per un ajustat 3 a 2.

A la categoria sots 15 masculina Hugo Lafuente (Squash Project) va finalitzar sots campió, caient a la final davant el local Jorge Carretero per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 9-11, 11-5, 11-6, 5-11 i 11-9. El camí de Lafuente fins a la final va ser brillant, derrotant a tots els seus rivals sense cedir un sol joc. El local R.Mingo, el valencià Luis Bory i el navarrès Joel Eransus a semifinals no van ser rivals pel de Malgrat.

A la mateixa categoria Ferran Amaro i Marc Altarriba, ambdos del Malibú Esportiu de Sabadell, van caure a la primera ronda davant el local P.Antolín i el valencià Adrian revert respectivament. A la lluita pels llocs Amaro va finalitzar a la desena posició mentre que Altarriba va ser el 12è després de patir una lesió.

Finalment, a la categoria sots 19 masculina quarta posició final de Nacho Fajardo (Esquaix Igualada), que després d’imposar-se al valencià Ernesto Revert per 3 a 1 i a l’andalús Älvaro Martín per 3 a 0. A les semifinals però, va caure davant el campió final, el també andalús Augusto Ortigosa per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc Fajardo es va retirar per lesió davant el murcià Adrian Gracia. Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) va caure a primera ronda davant l’andalús Martín per 3 jocs a 1.