Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bernat Serna i Ona Blasco s’imposen a la Copa d’Espanya

Els passats dies 13 i 14 de Setembre les instal·lacions del Squash Santiago a Galícia, van acollir la Copa d’Espanya d’esquaix a les categories sots 13 i sots 17, tant masculina com femenina, i la presència de varis representants de la Federació Catalana a les quatre categories en joc.

A la categoria sots 13 femenina domini incontestable de la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project). Blasco es va imposar a les semifinals a l’andalusa Estela Martín per 3 a 0 i a la final a la murciana Angela Gracia pel mateix resultat, amb parcials d’11/3, 11/6 i 11/4.

A la categoria sots 13 masculina Bernat Serna (Esportiu Rocafort) es va endur el títol de forma brillant. Serna es va imposar al local Brais Carreira a primera ronda per 3 a 0, a quarts de final es va desfer del cap de sèrie 1, el madrileny Javier Fraser també per 3 a 0, i a les semifinals va derrotar Lucas Rosón de Galícia també per 3 a 0. A la final victòria per 3 a 2 davant el valencià Alex Boni, amb parcials d’11/9, 5/11, 9/11, 15/13 i 11/4, en una final molt disputada on va salvar vàries pilotes de partit al quart joc. Boni s’havia desfet a les semifinals d’Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub). Sàlvia va finalitzar a la tercera posició després de derrotar a Rosón per 3 a 0 al partit pel tercer lloc.

A la categoria sots 17 femenina Ona Blasco va caure als quarts de final davant la sotscampiona, la gallega Martina Flores per 3 a 1, en un partit molt igualat. La també gallega de Vigo Icía Riviero es va endur el títol.

Finalment a la categoria sots 17 masculina vuitena posició final per Joan Serna (Fitmix Training Center). Serna va derrotar Adrián Revert (València) a primera ronda per 3 a 0, caient a quarts de final davant el campió, el murcià Adrián Gracia per 3 a 1. A la lluita pels llocs derrotes davant el galleg Mateo Rodríguez i el Palentí Pablo Antolín. L’andalús Alvaro Martín va ser el sotscampió final.