Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Marta Latorre obté el 4rt lloc al Campionat d’Espanya absolut d’esquaix

Campionat Espanya Femení 2016

Els passats dies 7 al 10 d’Abril es va jugar a les instal·lacions del Castellana Squash de Madrid , el Campionat d’Espanya Absolut d’esquaix a la categoria femenina , amb la presència de 4 jugadores catalanes. La jugadora del CN Lleida va aconseguir una meritòria quarta posició , després de derrotar a vuitens a la gallega Elena Suárez, i a quarts a la Sofía Mateos (CN Sant Andreu). A les semifinals va caure derrotada davant la murciana Cristina Gómez per 3 jocs a 0 . El partit pel tercer i quart lloc se’l va endur la valenciana Marina De Juan.

Molt bona actuació també de la jove Sofía Mateos, que després de superar les prèvies, va derrotar a la gallega Catuxa Codesido a vuitens, caient a quarts davant la Marta Latorre. Tant la María Pajares (Malibú Esportiu) com la Cinthya Servellón ( Triops ) van accedir al quadre principal , on van perdre a vuitens davant Marina De Juan i Cristina Gómez, respectivament.

La campiona final va ser la gallega afincada a Canàries , Xisela Aranda, que va derrotar a la final a la murciana Cristina Gómez. Cinquè títol per la gallega.