Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

L’igualadí Bernat Jaume sots-campió d’Espanya absolut d’esquaix

Campionat Espanya Masculí 2016

Molts jugadors catalans es van desplaçar a Madrid el passat cap de setmana , on es celebrava a les instal·lacions del Castellana , el Campionat d’Espanya absolut d’ Esquaix.

El jugador de l ‘Esquaix Igualada , Bernat Jaume, va accedir a la final , després de fer un gran torneig , eliminant sense cedir un joc als seus oponents, Santi Solla,Javier Castillo, Aitor Zunzunegui i Alberto Pérez, caient a la final davant el galleg Borja Golán, que va aconseguir el seu catorzè títol, tot un récord.

Tot i un sorteig del quadre poc favorable el jugador del Malibú Esportiu , Iker Pajares, va fer un magnífic campionat, arribant a quarts de final i guanyant-li un joc al Borja,  l’únic joc que el campió va perdre en tot el torneig.

També molt bon torneig del Nilo Vidal (Eurosport), que després de superar les prèvies, va derrotar a primera ronda al galleg Miguel Mercé per 3 jocs a 2, caient a vuitens davant Neill McCarrow d’Andalusia per 3 jocs a 1.

A la primera ronda del quadre principal van arribar també l´Enric Creus (Malibú) , Pablo Dolz (CN Sant Andreu), i Xavi Blasco (Lloret). A la fase prèvia es van quedar el Joel Jaume ( Igualada ) , finalista de consolació de prèvies, el Joel Fernàndez ( Rocafort) , el Nil Munné ( Igualada ), Alex Luque (Triops) i el Pol Marín del (Club Ciudad Diagonal).

El tercer lloc final va ser pel galleg Carlos Cornés, superant al murcià Alberto P.érez