Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Malibú i Triops campions de la LLiga Nacional d’esquaix 2016-17

play off lliga 2016-17

Els passats dies 16 i 17 d’aquest mes de Juny les instal·lacions de l’Squash Montjuïc de Palau-Solità i Plegamans van acollir els playoffs de la Lliga Nacional d’esquaix i soft-ràquet 2016-17. Prop de 90 jugadors a les diferents categories que es van disputar.

A la primera categoria masculina triomf del Club Malibú Esportiu de Sabadell, repetint títol, després de derrotar a les semifinals a l’Esquaix Igualada per 2 a 1 i a la final al Club Tennis Sabadell per identic resultat. El CT Sabadell s’havia imposat a les semifinals al C.N.Sant Andreu per 2 a 1. La tercera posició final va ser pel C.N.Sant Andreu imposant-se a l’Igualada també per 2 a 1.

A la primera categoria femenina victòries de les favorites a les semifinals, tant C.N.Sant Andreu com Triops de Banyoles es van imposar al C.N.Sabadell i C.T.Sabadell respectivament. A la final empat a partits entre Triops i C.N.Sant Andreu, també empat a jocs i el títol final va ser per les de Banyoles per diferència de punts (73/96). Tercera posició final pel Club Natació Sabadell, a l’imposar-se al Club Tennis Sabadell a l’enfrontament pel tercer lloc.

A la categoria de Soft-Ràquet victòria del C.T. Sabadell, els favorits al títol van fer bons els pronòstics i es van imposar a semifinals a l’Esportiu Rocafort per 3 a 0, i a la final al Malibú també per 3 a 0, prèviament el Malibú s’havia imposat a les semifinals al GEiEG de Girona també per 3 a 0. Aquests últims van aconseguir la tercera posició per davant del Rocafort.

A la categoria de veterans d’esquaix domini del SAF UAB “B”, després de derrotar a les semifinals al SAF UAB “A” per 2 a 1, i a la final al C.N.Barcelona també per 2 a 1, prèviament a semifinals victòria del C.N.Barcelona davant el C.N.Sant Andreu per 2 a 1. Tercera posició final pel C.N.Sant Andreu.

A la 3ª Categoria el Malibú “C” va repetir títol després de derrotar a le semifinals al C.T.Sabadell “C” per 3 a 1 i a la final al Bonasport per idèntic marcador. El Club Ciudad Diagonal va caure a semifinals davant el Bonasport per 3 a 1, mentre que al partit per tercer lloc victòria pel C.T.Sabadell davant el CC Diagonal per només 2 punts (130/128), després d’empatar a partits (2-2) i a jocs (7-7). El Bonasport va aconseguir l’ascens a 2ª Categoria.

Finalament a la 2ª Categoria victòria del Club Tennis Sabadell “B” al derrotar a la final al Nick Spa&Sports “B”de Barcelona. La final es va decidir per jocs (8-7), després de l’empat a 2 a partits. A les semifinals el CT Sabadell es va imposar al Malibú “B” per 3 a 1, idèntic marcador a l’altra semifinal entre el Nick “B” i el C.N.Sant Andreu “C” (finalment tercer classificat).

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=17016493-FEF0-4F9C-8358-F4CCCE0E1E86