Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker i Maria Pajares, O.Mestre i S.Bos campions de l’Open AnyósPark

Open AnyosPark 2017

Els passats dies 9,10 i 11 de Juny les instal·lacions d’AnyósPark de La Massana (Andorra) van acollir una nova edició de l’Open AnyósPark, a les categories de primera, masculina i femenina, tercera categoria i veterans +40.

A la categoria Open de primera masculina el jugador del Club Malibú Esportiu de Sabadell, Iker Pajares (PSA, 65) , va repetir el triomf obtingut l’any passat després de derrotar a la final al jugador del C.N.Sant Andreu, Edmon López (PSA, 107) per 3 jocs a 1, amb parcials de 11/9 10/12 11/9 i 11/9, en un partit molt disputat. A les semifinals victòries d’Iker Pajares davant Nilo Vidal (PSA, 349) i d’Edmon López davant el belga Sanjay Jeeva (PSA, 413), ambdos per 2 jocs a 0. Tercera posició final pel belga, al derrotar al jugador de l’Eurosport de Salou, Nilo Vidal, per 3 jocs a 2 i un apretadíssim 12 a 10 el cinquè. Cal destacar la presència de jugadors foranis, com el nordamericà Tim Lasusa (PSA, 259) que va caure davant Nilo Vidal a quarts i del suec Viktor Högberg (PSA, 347) eliminat pel belga Jeeva a la mateixa ronda de quarts de final.

A la categoria Open de primera femenina reedició de la final del Campionat de Catalunya absolut 2017 jugat a Igualada, entre Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu) i Maria Pajares (Malibú), amb la victòria de Maria Pajares per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/4 11/8 i 11/6. La tercera posició va ser per la jugadora del Triops de Banyoles, Cinthya Servellón, a l’imposar-se a la seva companya de club Maria Balló per 3 jocs a 0.

A la 3ª categoria masculina victòria per Oriol Mestre del Malibú Esportiu de Sabadell, que va fer un torneig impacable derrotant a tots els seus rivals per 3 jocs a 0. A la final es va imposar a Rodrigo seva (Independent) per 11/6 12/10 i 11/9. Tercera posició final per Arnau Farré (Malibú) per davant de Francesc Sistané (Triops). La prova de consolació de segona ronda se la va endur el local Roc Vinyals, per davant Sergi Casals (Indep., mentre que la prova de consolació de primera ronda se la va endur el local Sergi Trouillet, a l’imposar-se al seu company de club Nico Nuevo.

Finalment a la categoria de veterans +40 victòria del local Santi Bos, que es va endur el torneig després de derrotar a la final al també local Eduard Rosell per 3 jocs a 2, en un disputat partit. Tercera i quarta posició pels també andorrans Lluis Suárezi i Jordi Ventura.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=456DFA00-316B-46E4-846D-AE27EE5DFE0F