Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Magnífica cinquena plaça del David Febrer a l´europeu de Veterans a Malmö

euromasters2015

Els passats dies 27 al 30 d´Agost, es van celebrar a la localitat sueca de Malmö , els Campionats d´Europa de Veterans d´esquaix , amb la presència de 4 jugadors catalans.                                                                                                Cinquè lloc final pel jugador del Nick Spa&Sport , David Febrer a la categoria +50. La única derrota del Campionat va ser a quarts de final davant el suec Fredrik Johnson ( ex top 20 mundial ) per 3 jocs a 0  . A vuitens de final, el David s´havia imposat al suec Zemp per 3 a 0 i prèviament havia guanyat a l´alemany Nardmann i a l´irlandès Hewitt , ambdos per 3 jocs a 0.Finalment i pels llocs, victòries davant el finès Yliranta i el suís Sorio, ambdos per 3 a 0.
La Maribel Calabozo, també del Nick, va quedar sotscampiona de consolació a la categoria +50, amb derrota al quadre principal davant la francesa Anne Sissoko per 3 a 0 i victòries al quadre de consolació davant l´alemanya Mempel per 3 a 0 i a la sueca Andreasson per 3 a 1 . La final va ser molt igualada, i se la va endur la sueca Soderstrom per 3 jocs a 2.                                                                                                                                                                                                        
A la categoria + 55 masculina , el català afincat a Logronyo ,J.M Flores va perdre primera ronda davant el finès Juha Soderstrom per una ajustat 3 a 2, i posteriorment va guanyar a l´alemany Klaus Lobek al galès Chris Owen i al suís Loeppenthien, tots ells per 3 a 0 i va  perdre davant l´alemany Lang per 3 a 1 i el suec Danielsson per 3 a 2 obtenint una meritòria 39ena plaça.
Finalment, el jugador J.M Massa del Royal Tarraco, va participar a la categoria +6o, 39ena plaça final , al perdre davant el galès Dowsell ,per 3 a o, el finès Riikonen per 3 a 0 i l´anglès Mosley per 3 a 1.