Excelents resultats dels catalans al Dutch Junior Open d´Esquaix 2015

Dutch Junior Open 2015

Els passats dies 9 a 12 de Juliol es va celebrar a Amsterdam ,una nova edició del Dutch Junior Open d´esquaix. A l´edició del 2015 han participat un total de 343 participants dels 5 continents. Varis jugadors i jugadores de la Federació catalana van participar a les diferents categories, amb un bon balanç final.

A la categoria sots 15 Femenina , la jugadora del CN Sant Andreu , Sofía Mateos , va aconseguir una meritòria 17 posició final, amb un balanç final de 4 victòries i 1 derrota. A la Categoria sots 17 Femenina la jugadora del Malibú Esportiu de Sabadell , María Pajares va aconseguir la 26ena plaça, amb un balanç final de 3 victòries i 3 derrotes.

A la categoria sots 17 Masculina el Pol Marín (Club Ciudad Diagonal) , va finalitzar al lloc 44 després de guanyar 2 partits i perdren 4. I finalment a la categoria sots 19 Masculina ,el jugador de l´ Eurosport de Salou, Nilo Vidal va acabar finalment al lloc 19è , amb un blanç de 3 victòries i 2 derrotes.