K.Zabaleta , D.Cornudella i M.A.Paul guanyadors de la Copa Federació de Soft-Ràquet

Copa Federació Soft-Ràquet 2016

Els passats dies 25 al 28 d’Abril es va jugar a les instal·lacions del CN Barcelona, la Copa Federació de Soft-Ràquet , a les categories absolutes i de veterans +45 i +55. Prop de 30 jugadors van participar des del passat dilluns fins el dijous, que es van jugar les finals.

A la categoria de veterans +55 la victòria final va ser pel jugador del CN Sant Andreu , Miguel Ángel Paul que es va imposar a la final a J.Luis González del CN Barcelona . La tercera plaça se la va endur el local Ignacio Caño , per davant de l’incombustible Manel Fernández del Metroplotitan de Barcelona.

A la categoria de veterans +45 el campió va ser David Cornudella del CN Sant Andreu , que va derrotar a les semifinals a M.A.Paul i a la final i a Angel.L.Pascual del Club Ciudad Diagonal. Emilio Quintanilla , també del sant Andreu va aconseguir la tercera posició final.

I finalment a la categoria absoluta , victòria final pel jugador de l’Esportiu rocafort , Koldo Zabaleta , que després d’imposar-se a les semifinals a Martín Rueda ,del Dir Campus, va derrotar a la final al jugador de l’Arsenal ,Jordi Guiu, que prèviament s’havia imposat a les semifinals al David Cornudella. Tercera posició final pel Martín Rueda.