Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Dolz , Mateos , Altarriba i Blasco s’imposen a la Copa Federació sots 11-15

copa federacio sots 11 15 2016 triops

Durant els dies 22 i 23 d´Abril, el Gimnàs Triops de Banyoles ha organitzat la Copa Federació Infantil d´Esquaix en categories sots11/15 amb més de 40 participants provinents de diferents punts de Catalunya i dels quals pràcticament la meitat eran jugadors locals. Disset jugadors en categoria sots11 i vint-i-quatre en sots15 reflexen la bona salut de la cantera de l´esquaix nacional, cada cop més consolidada i en creixement qualitatiu i quantitatiu.
Comencem pels més petits, sis nenes i onze nens amb moltes ganes de donar guerra i una energia inesgotable.
En categoria sots11 femenina, la jugadora de l´Esquaix Lloret, Ona Blasco (actual campiona d´Espanya sots11) es va emportar el títol sense cedir ni un sol joc i exhibint un gran nivell de joc; la Montse Fajardo de l´Esquaix Igualada va acabar segona i la jugadora del Triops Xènia Capell va quedar tercera.
En sots11 masculí en Marc Altarriba de l´Esportiu Malibú i la Ona Blasco van arribar a la final sense cedir ni un joc i mostrant-se molt superiors a tots els seus rivals. La final, molt igualada, es va decantar en 4 jocs del cantó del sabadellenc. Tercer va quedar el petit guerrer Oriol Salvià, que apunta bones maneres, i que va derrotar en 3 jocs al seu cosí, el jugador del CCDiagonal, Bernat Serna.
En categoria sots15 femenina superioritat mostrada per la Sofia Mateos i Noa Romero del CNSant Andreu que es van plantar amb relativa facilitat a la final. La Sofia es va endur els primers dos jocs malgrat la forta oposició de l´actual campiona d´Espanya sots13, que va ser capaç de guanyar el tercer joc en el tiebreak, per acabar perdent en quatre jocs. La Maria Jutglar del Triops va acabar tercera en derrotar a Ivet Isern de l´Esquaix Marconi.
En la categoria sots15 masculina, els dos favorits, l´actual sotscampió d´Espanya sots15 i l´actual campió d´Espanya sots13, el jugador del CNSant Andreu, Pablo Dolz, i l´igualadí Nacho Fajardo van arribar a la final sense complicacions. Es van desfer a les semifinals de Noa Romero i Sofia Mateos respectivament. La final va ser molt emocionant amb el Pablo avançant-se 2 jocs a 0 i el Nacho, molt combatiu, remontant fins arribar al cinquè joc on malgrat els problemes físics del Pablo, la seva experiència es va acabar imposant per endur-se el definitiu joc per un ajustadíssim 12/10. Tercera va quedar la Sofia Mateos.
Per finalitzar només agrair als responsables del Gimnàs Triops de Banyoles, a la Federació Catalana d´Esquaix, als patrocinadors Dunlop, Caprabo, Càrniques Juià, Haribo, AnnaiRobert Perruquers, botiga Podium, Teleraqueta-Theracketstore i a tots els jugadors i les seves respectives famílies que fam que aquesta esport continui ben viu.

Crònica d’Alex Luque

Classificacions finals:

Sots 15 masculí:

1-Pablo Dolz 2-Nacho Fajardo 3-Sofía Mateos 4-Noa Romero 5-Nil Aguilera 6-Roger Ortega 7-Hugo Lafuente 8-Jordi Colom 9-Joan Serna 10-Bernat Gil 11-Oliu Gelador 12-Pol Salvador 13-Martí Bahí 14-Tony Estrada 15-Eric Morales 16-Albert Montes

Sots 15 Femení:

1-Sofía Mateos 2-Noa Romero 3-Maria Jutglar 4-Ivet Isern 5-Aina Soler 6-Anna Ferrer 7-Joana Coll 8-Laura Quesada.

Sots 11 Masculí:

1-Marc Altarriba 2-Ona Blasco 3-Oriol Sàlvia 4-Bernat Serna 5-Montse Fajardo 6-Mateu Pórtoles 7-Aleix Romero 8-Ferran Ferrer 9-Gerard Gutiérrez 10-Carles Martín 11-Arnau Bahí 12-Acharf Mghar

Sots 11 Femení:

1-Ona Blasco 2-Montse Fajardo 3-Xènia Capell 4-Joana Malagelada 5-Aura Malagelada