Jesús Pablos , Toni Serra , Josep Calvo i Mercedes Möller s´imposen al Bonasport

Soft-ràquet bonasport Març 2015

Els passats dies 19,20 i 21 de Març es va celebrar a les instal.lacions del Bonasport de Barcelona, una nova prova del circuit de soft-ràquet per a absoluts i veterans, amb gran èxit de participació i un nivell molt alt.
El jugador del CN Sant Andreu Jesús Pablos, va guanyar la categoria absoluta al imposar-se a la final a David Vela,Oscar Pérez i Víctor Ruiz van ser els semifinalistes.José María Roger va guanyar la consolació al imposar-se a Adolfo de la Calle.
A la categoria femenina, Mercedes Möller va ser la campiona, per davant de Susanna Santacatalina, Elena Mateu i Pili Martín.
A la categoria de +55 el campió va ser Josep Calvo, al imposar-se a la final a Manel Fernández.. El tercer classificat va ser Carlos Santana.
Toni Serra va guanyar la categoria + 45 al guanyar la final a Xavi Llobet. Pau Fonts va guanyar la consolació per davant de Roger Alcaraz.