Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El català Edmon López Sots-Campió d´Europa júnior d´esquaix 2015

Campionat d´Europa Junior 2015

El jugador de Sant Just Desvern Edmon López-Möller , del CN Sant Andreu , es va proclamar sots-campió d´Europa Júnior a Praga el passat dimarts 31 de Març. Magnífic campionat del català , que es va desfer a primera ronda de l´Israelià Idan Hare, després del suís Amadeo Costa, també per 3 jocs a 0, a vuitens de final la víctima va ser Miko Äijänen , al que va derrotar per 3 jocs a 1, a quarts de final, victòria davant l´anglès Patrick Rooney per 3 jocs a 0, i a semifinals idèntic resultat davant l´irlandès Michael C raig. A la final es trobava amb el gran favorit , cap de sèrie número 1 , l´anglès George Parker. El partit va ser molt igualat, punts molt llargs, interrupcions i polèmica arbitral. El moment clau va ser al quart joc, amb 2 jocs a 1 a favor del català i 7 punts a 9 per l´anglès, una topada entre els dos jugadors va provocar la lesió de l´edmon , que tot i lluitar el quart joc no va poder evitar anar a un cinquè i definitiu joc , on la lesió el va impedir fer-se amb el títol europeu.

Per altra banda ,cal destacar la gran actuació del jove de 16 anys de l´eurosport de Salou, Nilo Vidal, que va acabar en una meritòria 15ª posició, després de superar rivals d´entitat com el francès Enzo Corigliano o el txec Victor Byrtus.Destacable també el partit  a vuitens, davant el finalment campió George Parker, tot i la derrota per 3 jocs a 1 .

Menys lluida va ser la participació de la selecció espanyola al campionat per equips, on va acabar vuitena classificada. Els integrants eren l´Edmo lópez, Nilo Vidal i la murciana Cristina Gómez. Les lesions de l´Edmon i la Cristina van provocar la derrota a la fase de grups davant Gales per 2 partits a 1 va provocar l ´encreuament a quarts davant Anglaterra , on van perdre per 3 a o , aquest resultat els deixava fora de la lluita per les medalles.

Podeu consultar tots els resultats del Campionat Individual aquí : http://europeansquash.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=4CB12C1C-0920-4039-B224-B81B9DA15342

Podeu consultar tots els resultats del Campionatper equips aquí: http://europeansquash.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=C78D05D0-8545-4261-9A95-0168E34B98C0