Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores i Marta Latorre revaliden els seus títols de Campions de Catalunya

camp catalunya 2014

Des del passat dijous fins diumenge es va disputar a les instal.lacions del Club Tennis Sabadell el Campionat de Catalunya Absolut d´esquaix. El jugador del Club Malibú Esportiu de Sabadell Iván Flores i la jugadora del CN. LLeida Marta Latorre van revalidar el seu títol aconseguit al mateix club l´any passat.Magníca participació i gran nivell d´esquaix el quatre dies de Competició. 7 dels 8 quartfinalistes masculins són internacionals per Catalunya. El resultat a quarts de final van ser Ivan Flores 3 Richard Williams 0, Oriol Sàlvia 3 Bernat Jaume 1,Dani Pascual 3 Jordi Navines 0 i Iker Pajares 3 Edmon López 0.A les semifinals l´Ivan es va imposar a l´Oriol per 3 jocs a 0 i l´Iker al Dani per 3 a 1.La final entre els companys del Club Malibú Esportiu es va decantar per l´Ivan Flores per 3 jocs a 0 demostrant que és el millor jugador català en l´actualitat.
En l´apartat femení cal destacar el partit de quarts de final entre la jove Maria Pajares i Anna Ventura que es va resoldre al cinquè joc per la jugadora de l´esportiu Rocafort.Les semifinals tant la Marta Latorre com l´Angela Gómez les van resoldre amb solvència davant Anna Ventura i Marta Ripoll per 3 jocs a 0.A la final la jugadora del CN Lleida es va imposar a la jugadora del Esportiu Rocafort per 3 jocs a 1.
Finalment lamentem les lesions de Marta Cirera i Ramon Lafuente, esperem que es recuperin ràpid i tornar a veurel´s a les pistes, els necessitem.