Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Anglaterra campiona d´Europa per Nacions, masculins i femenins.

europeu-riccione-2014

Els dies 30 d´Abril al 3 de Maig e va jugar a Riccione el Campionat d´Europa Absolut per Nacions.
La selecció espanyola va comptar amb dos  representants catalans, els juniors Iker Pajares i Edmon López.Espanya estava al grup A amb Anglaterra.Escòcia i Holanda.
Els resultats al grup van ser, Escòcia 3 Espanya 1 amb derrota agònica al cinquè joc de l´Iker 16/14 davant Christopher Small, i previsible derrota 4 a 0 davant Anglaterra on els dos catalans van jugar, l´Iker davant Peter Barker i l´Edmon davant Daryl Selby, ambdos 3 jocs a 0, però una gran experiència jugar davant el número 8 i 10 del món.
Victòria davant Finlàndia per 4 a 0, amb victòria de l´Iker davant Tatu Knuutila per 3 jocs a 1

Anglaterra tant en categoria masculina com femenina es va proclamar campiona d´Europa per nacions,França va quedar segona en ambdues categories. La selecció espanyola va acabar sisena a Italia.Al quedar tercera de grup va lluitar pels llocs 5 al 8 amb victòria davant Dinamarca per 3 a 1 i derrota per jocs davant Holanda tot i empatar a 2 partits.
Els juniors catalans Iker Pajares i Edmon López feien el seu debut en l´absoluta tot i que l´Edmon es va lesionar durant el partit amb Daryl Selby.