Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores i Laura Roque Campions de l´Open Nat´s

natsLes millors raquetes de l’esquaix català van participar, els dies 20 i 21 de setembre a les instal·lacions del Nat’s Sport, en el 6è Open B que organitza la Federació Catalana d’Esquaix  puntuable pel circuit català. En total 39 jugadors sumant categoria masculina i femenina.
En categoria masculina es va imposar el jugador del Malibú Esportiu de Sabadell, Ivan Flores, derrotant en la final, per 3-0, a Dani Pascual del Club Natació Sant Andreu de Barcelona i entrenador dels equips de Nat’s que participen en competicions federatives.
En semifinals, van derrotar respectivament a Xavi Blasco del Lloret Squash Club i al jove Iker Pajares del Malibú Esportiu. En tots dos partits, el resultat fou de 3-0.
Cal recordar que Ivan Flores és l’actual campió de Catalunya, alhora que ell juntament amb Dani Pascual i Iker Pajares formaven part de la Selecció Catalana que va guanyar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques fa dues setmanes.
En categoria femenina, la guanyadora fou Laura Roque del Nat’s Sport de Sant Fruitós de Bages. Roque retornava a la competició individual després de mesos de no participar-hi la qual cosa feia que sortís amb el pitjor rànquing de totes les participants. Això no li va impedir fer un extraordinari torneig i, sense ser la favorita, endur-se el campionat.
La segona posició per Maribel Calabozo del Nick Spa & Sport de Barcelona.
El torneig es va cloure amb l’entrega de premis amb la presència del President i Gerent de la Federació Catalana, els bagencs Joan Casahuga i Nasi Herms, i el patrocinador del campionat, l’empresa Tal Com Pinta, representada pel gerent Jaume Biosca, jugador dels anys 90 del Gim’s Squash de Manresa.
Satisfacció del Director Esportiu de Nat’s Sport, Albert Canal, per la qualitat dels partits i l’èxit entre els afeccionats locals a aquest esport.
Quadre amb resultats
Microsoft Word - Quadre principal masculi Open B Nats
lligueta femenina.xlsx