Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Catalunya campions d’Espanya de seleccions autonòmiques

selecconsautonimoquesesquaix

Els passats dies 13,14 i 15 de Setembre es va celebrar a les intal.lacions del Pavellón Hispánico de León el Campionat d´Espanya de Seleccions Autonòmiques.

En la categoria masculina l´equip català el formàven: Edmon López ( Can Mèlich ), Bernat Jaume ( Esquaix Igualada ), Iker Pajares ( Malibú esportiu ),Dani Pascual ( CN Sant Andreu ) i Ivan Flores ( Malibú esportiu ).

L´equip femení el reprentàven:Marta Latorre ( CN Lleida ), María Pajares ( Malibú esportiu ) i Raquel Martínez ( Esquaix Igualada ).

L´equip masculí es va proclamar campió deprés de derrotar a quarts de final Andalusia per 4 a 0, a semifinals l´enfrontament amb els amfitrions Castella-Lleó el van solventar per 3 a 1 i el diumenge la gran final contra els favorits, Galícia, a qui van derrotar per 3 partits a 1.

Obria la final Ivan Flores derrotant a Jesús Souto per 3 a 0. El segon partit ens va deparar la sorpresa de la victòria de l´Edmon López  davant Hugo Varela per 3 a 1 en un gran partit , Catalunya estava a 2 jocs de proclamarse campió però el següent enfrontament el Bernat Jaume no va aconseguir plantar-li cara a un dels millors jugadors d´Espanya , Carlos Cornes que el va derrotar per 3 a 0.Quedava el partit decisiu on l´Iker Pajares va donar la victòria a Catalunya després de guanyar al Pascal Gómez per 2 a 0 i retirada degut a que Catalunya ja era campiona.Un títol importantíssim que no s´assolia des del 2006.

Les fèmines no van tenir tanta sort i tot i guanyar a Astúries per 2 a 1 , van perdre davant Castella-Lleó per 2 a 1 i Galícia ( finalment campiones ) per 3 a 0 , aconseguint el tercer lloc.

Enhorabona a tots i totes i esperar que els èxits es repeteixin