Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iván Flores i Félix Uceda campions de la Copa Federació 2014 i de l´Open de 3ª Categoria respectivament

copa-federacio-2014

Aquest passat cap de setmana, dies 16 i 17 de Maig, les instal·lacions del gimnàs Punt Groc de Girona van acollir el campionat Copa Federació en categoria Open Especial (1ª categoria) i Open de tercera, amb un total de 80 inscrits, tot un èxit de participació.

En la categoria Open Especial, es van veure grans partits. En els quarts de finals, els 4 caps de sèrie principals varen guanyar els seus partits, destacant l’enfrontament entre el local Jordi Navines i la jove promesa Nilo Vidal del Club Euro Sport, amb victòria de Jordi per 3 jocs a 2 amb un 13 a 11 punts a l’últim joc, i també la victòria per 3 jocs a 1 de Xavi Blasco del Lloret Squash Club davant Dani Quian del Nick Spa & Sports Club. A semifinals, Ivan Flores del Malibú Esportiu i el seu company de club Iker Pajares, actuals número 1 i 2 de Catalunya, van derrotar per 3 jocs a 0, respectivament, a Jordi Navines i Xavi Blasco. En la final, disputada per la tarda, Ivan es va imposar en un dur i igualat partit, per un ajustat 3 jocs a 2, a l´Iker. La fase de consolació va ser per Alex Luque del Triops de Banyoles en derrotar al local Manel Coronel en la final.

En la categoria de tercera, amb més de 40 inscrits, va ser molt disputada. El guanyador final va ser Félix Uceda del Nick Spa & Sports Club, en derrotar en la final al local David Olivas per 3 jocs a 0. Els semifinalistes van ser els Oscar De Mendoza del Esportiu Rocafort i el local Manel Pérez. El guanyador de consolació va ser el local Iván Fernández.