Auto

Light

Campionat de Catalunya de Soft-Ràquet de Veterans al Bonasport

cat-soft-vet-2014

El club Bonasport va acollir el Campionat de Catalunya de Soft-ràquet de veterans els dies 15-16 i 17 de Maig.

El campionat es va dividir en 4 categories.

En la categoria de més de 35 anys  el guanyador va ser Jesús Pablos del CN Sant Andreu, en derrotar a Joaquín Juárez del Esportiu Rocafort en la final. El campió de consolació va ser Xavi Segura del Dir Campus.

En la categoria de més de 45 anys  el guanyador va ser el local Toni Serra en derrotar a José Martínez del CN Sant Andreu en la final, prèviament s´havia desfet d´Albert Loren, Xavi Diego i Jesús Montero, revalidant el títol aconseguit l´any passat .El campió de consolació va ser el barceloní Xavi Llobet.

En la categoria de més de 55 anys  el guanyador va ser el barceloní Marcel Estruch en derrotar a Manel Fernández del Can Mèlich Club.

Per últim, en la categoria femenina  la guanyadora va ser la local Elena Mateu en derrotar a Mercedes Moller del Can Mèlich Club.