Iván flores i david Febrer s’imposen al Gibraltar Squash Masters

Els passats dies 12 al 14 de Maig es va disputar el Gibraltar Masters, prova del circuit de la Federació Europea d’Esquaix a la categoria de veterans, amb la presència de 5 representants catalans a diferents categories.

A la categoria de veterans +55 David Febrer (C.N.Sant Andreu) es va endur el torneig jugat en modalitat lligueta. Febrer va obtenir les 5 victòries dels 5 partits disputats. Cal destacar les victòries davant l’andalús Marcus Hall per 3 jocs a 2 i davant el canar Isidro Rodríguez per 3 jocs a 0. L’anglès Matheew Theodoris, segon classificat final, es va retirar per lesió.

A la categoria veterans +35 el barceloní resident a Gibraltar, actual campió del món +40, Iván Flores, es va endur el títol al superar a la final al portuguès Richard Hill per 3 jocs a 0, amb parcials d’118, 11/4 i 11/2. Prèviament Flores es va imposar a les semifinals al local Christian Navas i a quarts de final al portuguès Tiago Matos, tots per 3 a 0.

A la categoria +60 masculina LLuis Suárez (Anyós La Massana) va accedir a la final del torneig, on va caure davant l’anglès Darren Withey per 3 a 1, amb parcials de 13/11, 8/11, 11/6 i 11/6. Suárez havia derrotat a les semifinals al també anglès Stephuen Edmondson per 3 a 0.

A la categoria +65 José Manuel Flores (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la 3ª posició. Flores va finalitzar a la segona posició a la fase de grups, amb victòries davant el finès P. Riikonen i el local D.Clinton, per 3 a 0, i derrota davant el càntabre José Luis Orizaola per 3 a 0. A semifinals Flores va caure davant l’anglès Allen Barwise per 3 a 0 i al partit pel tercer lloc es va imposar a l’irlandès L.Macseeney per 3 jocs a 1.

Finalment, a la categoria +35 femenina, Maribel Calabozo (C.N.Sant Andreu) va finalitzar a la 4ª posició. A la fase de grups Calabozo va obtenir 3 victòries, davant les locals C.Devincenzi, C. Da Silva i V.Griffin, i ena derrota davant l’anglesa Sam Mueller. A les semifinals Calabozo va perdre davant Beverly Brockway (Anglaterra) per 3 a 0, i també al partit pel tercer lloc davant l’anglesa Polly Woodward per 3 jocs a 1.