Iván Flores campió de l´Open PSA Closed d´Igualada

ggrgrEls passats 12 i 13 d´Octubre es va jugar l´Open Psa d´Igualada, puntuable pel circuit mundial a les instal.lacions de l´Esquaix Igualada.

En el quadre de 32 hi havia els nostres principals jugadors , la majoria dels quals juguen el circuit professsional PSA. La victòria final va ser per l´actual campió de Catalunya Iván Flores de l´esportiu Malibú de Sabadell , al derrotar a la final a Dani Pacual del CN Sant Andreu per 3 jocs a 1 en un vibrant partit . Abans de guanyar la final L´Iván va haver de derrotar al local Bernat Jaume en semifinals i la jove promesa Iker Pajares en els quarts de final.Per altra banda el Dani es va defer de Richard Williams en quarts de final i el jove Edmon López a semifinals.

La propera prova del circuit mundial es celebrarar a les instal.lacions del Bonasport de Barcelona els propers 1-3 de Novembre.