Èxit de participació en le proves d´Infantils i veterans d´Igualada

gtretretrParalelament al PSA Closed es va celebrar la 5ª prova del circuit d´infantils i veterans amb una gran participació sobre tot dels més petits.

Pel que fa als infantils i per categories en l´apartat femení sots-13 la campiona va ser Maria Jutglar ( Triops Banyoles ) derrotant a Anna Ferrer ( Triops ). En la categoria sots 13 masculí el campió va ser Álvaro Menéndez ( Nick spa & sport )  al derrotar Lluis Isern ( Squash Marconi ). En la categoria sots 15 masculí Pol Rami ( Nick spa & sports ) va derrotar a Noel Nita ( Squash Marconi Terrassa ) a la final. En la categoria sots 19 femení Maria Pajares ( Malibú esportiu ) va ser la primera i Berta Aguirre ( esquaix Igualada ) la segona. Finalment la categoria sots-19 masculí se la va emportar Nilo Vidal ( Eurosport Estival ) davnt J.Arnau Pallejà ( Esquaix Igualada ).

La prova de Veterans se la va emportar Edu Nadal davant David Cornudella.

Felicitats a tots i esperant la propera prova a l´esquaix marconi el 6 de Novembre.