Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares, Sofía Mateos i Pol Rami campions de l’Open Nick Spa & Sports

Open Nick Spa & Sports 2017

Els passats dies 3 i 4 d’Octubre es va celebrar una nova edició de l’Open Nick Spa & Sports d’esquaix, amb la participació de més de 60 jugadors i jugadores a les tres categories que es van disputar, 1ª categoria masculina i femenina i 3ª Categoria masculina.

A la 1ª categoria masculina no hi va haver sorpreses i els dos grans favorits, Iker Pajares (Malibú Sabadell) i Edmon López (C.N.Sant Andreu) van accedir a la final després de derrotar a tots els seus rival sense cedir un sol joc. Pajares es va imposar a Sofía Mateos, Abel Lamas i Xavi Blasco a les semifinals, mentre que López s’imposava a Cristian Navas, Joel Jaume i a l’argentí Juanse Barreyro a les semifinals. La final entre l’Iker i l’Edmon va començar força igualada, però després de l’empat a 1 en jocs el de Sabadell no va afluixar i es va endur el partit per 3 jocs a 1, amb parcials d’ 11/9 9/11 11/7 i 11/5. La final de consolació va enfrontar el gibraltareny Cristian Navas amb l’anglès de l’Esportiu Rocafort Joss Goulding, amb victòria per l’anglès per 2 jocs a 1.

A la 1ª categoria femenina victòria brillant de Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu), imposant-se a totes les seves rivals sense cedir un sol joc. Anna Ferrer a quarts, Cinthya Servellón a semifinals, ambdues del Triops, i María Pajares (Malibú) a la final. Final dominada desde el principi per Mateos que es va decidir per un clas 11/3 11/8 i 11/3. Prèviament Pajares s’havia imposat a la local Maribel Calabozo i a la jove Noa Romero (C.N.Sant Andreu) a les semifinals. La final de consolació va enfrontar Maria Balló (Triops) amb Ivet Isern (C.T.Sabadell) amb victòria per la primera per 2 jocs a 0.

Finalment a la 3ª categoria masculina el local Pol Rami es va endur el títol, després de derrotar a la final al jove Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) per 3 jocs a 0, amb parcials d’ 11/9 11/6 i 11/9. A les semifinals David Luna (SAF UAB) va caure davant Georgiev per 3 jocs a 1 en un partit molt disputat, mentre que PRami s’imposava a Marc Pedrós (Bonasport) també per 3 jocs a 1. La final de consolació la van disputar Iván Serrano (SAF UAB) i Carles Fusté (C.N.Barcelona) amb victòria pel primer per un ajustat 2 a 1.

Resultats complerts:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=773E13FB-1B2E-4A9D-8F49-F673573FB54C

https://www.youtube.com/watch?v=a-YANB8NYlI

https://www.youtube.com/watch?v=vxHzlc6yPvU