Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Marta Latorre , campions del VII Open Pirata.

pirata2014

Els passats dies 7 i 8 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions de l ´Eurosport Estival de Salou , la setena edició del prestigiós Open Pirata, tant en categoria masculina com femenina.
Gran nivell en ambdues categories , amb la presència de pràcticament tots els millors jugadors de Catalunya.
A la categoria masculina victòria final pel jugador de l´Esportiu Malibú de Sabadell, Iker Pajares, que va fer un impressionant campionat, derrotant a quarts de final a un duríssim Richard Williams del Lloret Squash, a semifinals al Bernat Jaume de l´esquaix Igualada, i a la final a l´actual Campió de Catalunya Ivan Flores del CT Sabadell, per 3 jocs a 1.Prèviament , increible partit de semifinals on l´Ivan Flores va derrotar a l´Edmon López del CN Sant Andreu per 3 jocs 2 en un marathonià partit.
La consolació de 2ª Ronda se la va emportar el local Nilo Vidal, davant Alex Luque del Triops de Banyoles.
La consolació de 1ª ronda va ser pel veterà David Febrer del Nick&Spa Sports davant el joveníssim Cristian Romero del CN Sant Andreu.
A la categoria femenina la campiona va ser la jugadora del CN Lleida, actual campiona de Catalunya, Marta Latorre, que es va imposar a la final a Angela Gómez de l´Esportiu Rocafort  per 3 jocs 0, a semifinals victòria de Marta Latorre davant la gallega Laura Valencia , mentre Angela Gómez es va imposar a Maria Pajares de l´Esportiu Malibú.
La consolació femenina va ser per Laura Pacheco del CN Sant Andreu , al guanyar la final a la jugadora del Triops de Banyoles, Cinthya Servellón.