Gran jornada d´esquaix infantil i de veterans a la comarca del Bages

natsvilatorrada

Nats Sport de Sant Fruitós de Bages ha acollit la Prova del Circuit de Veterans en un molt bon ambient d’esquaix.

En categoria +35 el guanyador ha estat Edu Nadal del Club Ciudad Diagonal en derrotar a la final, per 3-0, al jugador local Jordi Hernàndez. El tercer lloc per Joan Puig, del Gimnàs Triops, a l’imposar-se en una lligueta per posicions a Carles Sànchez de l’Esquaix Igualada i a Xavi Rami del Nick Spa & Sport.

En +45, triomf de Jose Martínez del Club Natació Sant Andreu a l’endur-se la final per 3-2 contra Toni Reillo del Nat’s Sport. Previament havien derrotat, en semifinals, al local Joan Casahuga i al jugador del Squash Marconi, Xavi Hita. Tots dos partits, també, amb ajustats 3-2.

La consolació per Josep Porta, del Nat’s Sport.

Paral·lelament, les instal·lacions del Pavelló Municipal de Sant Joan de Vilatorrada, la Prova del Circuit Infantil en categoria Sots-11 i Sots-15.

En categoria sots-11, el guanyador va ser Joan Serna del Club Ciudad Diagonal en derrotar en la final a Hugo Lafuente del Lloret Squash Club . El tercer lloc per Roger Ortega, del CN Sant Andreu, a l’imposar-se a Bernat Serna del Club Ciudad Diagonal.

En categoria sots-15, triomf de Pol Rami del Nick Spa & Sports Club i Laia Sanuy del Igualada Squash. En segon lloc van quedar Noel Hita i Ivet Isern del Squash Marconi. El tercer lloc va ser per Ferran Vilalta del Malibu Esportiu i Ona Blasco del Lloret Squash Club.